Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله با اشاره به اینکه آمریکا تنها به فکر تامین منافع اسرائیل در منطقه است گفت، اگر لبنانی‌ها منتظر اقدامات ایالات متحده در پرونده ترسیم مرزهای دریایی بمانند چیزی از ثروت‌های نفتی و گازی نصیبشان نمی‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سید «هاشم صفی الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان طی سخنانی درباره آخرین تحولات این کشور اعلام کرد، لبنان به شدت به تشکیل دولت جدید نیاز دارد و ما معتقدیم باید تلاش کنیم تا این دولت تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از هر چیزی باید به اقدامات عملی فکر کرد و نباید وقتمان را با اختلاف نظرها و شعارهای مختلف تلف کنیم. هر کسی که در کشور دغدغه تشکیل دولت و رسیدگی به اوضاع معیشتی و اقتصادی مردم را دارد، باید به فکر گزینه‌ها و تدابیر واقعی باشد. همچنین لازم است در انجام اقدامات عملی و واقعی که به نفع مردم است، عجله کنیم.

وی در ادامه گفت، به طور کلی امروز همه جهان و به شکل خاص، خاورمیانه در مسیر تحولات بزرگ و متعددی قرار گرفته و ما قبل از هر چیزی باید موقعیت خود را در میان این تحولات پیدا کنیم. زمانی که به تاریخ نگاه کنیم می‌بینیم هنگامی که جنگ‌های جهانی و تغییرات بزرگ در منطقه و دنیا رخ می‌داد، همواره نقشه‌هایی برای کشورهای ضعیف برنامه‌ریزی شده بود و کشورهای قدرتمند این نقشه‌ها را طراحی می‌کردند.

باج‌خواهی تازه آمریکا از لبنانی‌ها در پرونده مناقشه مرزی با اسرائیلتحرکات جدید میانجی آمریکایی در پرونده مناقشه مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی/ تاکید بیروت بر موضع واحد لبنانی‌ها

این مقام حزب الله تصریح کرد، امروز در لبنان یک بحث سیاسی بزرگ وجود دارد اما چیزی که مهم است آینده لبنان در سطح سیاسی و اقتصادی و همچنین جایگاه منطقه‌ای این کشور و منافع آن است. به ویژه با توجه به اینکه درگیری‌های بزرگی در جهان وجود دارد که تاثیرات خود را بر لبنان می‌گذارد و عده‌ای هستند که در این میان از تشکیل ائتلاف‌های جدید صحبت می‌کنند. قطعا این درگیری‌ها و تحولات و تغییرات واقعیت‌های جدیدی به همراه خواهد داشت. پس آیا این درست است که ما در جایگاه تماشاچی قرار بگیریم و بیکار باشیم؟

هاشم صفی الدین تاکید کرد، ما به عنوان فرزندان مقاومت در نتیجه تجربه و آگاهی و شناختی که از دشمنان خود به ویژه دشمن صهیونیستی و پشت سر آن دشمن آمریکایی داریم کاملا مطمئن هستیم که با وجود همه سختی‌ها می‌توانیم آینده روشنی برای کشور خود رقم بزنیم؛ اما باید قدرتمند و به معادله خود پایبند باشیم. ما باید به فکر آینده لبنان باشیم و منتظر نمانیم که کسی بیاید و جایگاه ما را مشخص کند.

رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان در ادامه به پرونده مناقشه مرزی میان این کشور و رژیم صهیونیستی و تحرکاتی که اخیراً  آمریکایی‌ها برای ضایع کردن حقوق لبنانی‌ها در مرزهای دریایی انجام داده‌اند اشاره کرده و گفت، ما اگر بخواهیم منتظر بمانیم و ببینیم که «آموس هوکستاین» میانجی آمریکایی و سایر آمریکایی‌ها می‌خواهند چه کار کنند و چه صدقه‌ای به لبنان بدهند، نمی‌توانیم به نفت و گاز خودمان دست پیدا و بحران اقتصادی را حل کنیم. به ویژه اینکه آمریکا هیچ اهمیتی به اوضاع لبنان نمی‌دهد و نمی‌خواهد که لبنان از بحران خارج شود. امروز همه دغدغه آمریکا این است که چگونه گاز و نفت اروپا را تامین و منافع اسرائیل را در منطقه حفظ کند.

هاشم صفی الدین ادامه داد، امروز با همان منطقی که چهل سال پیش در روند مبارزه با اشغالگری و پروژه‌های آمریکایی- صهیونیستی پیش گرفتیم باید با توطئه‌ها مقابله کنیم و در مسیر همان اهداف گام برداریم. بر اساس همین منطق در 40 سال قبل با همه سختی‌ها و پیچیدگی‌ها و چالش‌ها و محاصره‌ها مقابله کردیم و امروز نیز با ایمان و یقین و توکل به خداوند و پایبندی به فرهنگ اصیل مقاومت می‌توانیم در برابر سختی‌ها بایستیم و انشاءالله به پیروزی قطعی و کامل خواهیم رسید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس هاشم صفی الدین لبنانی ها حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است

به گزارش قدس آنلاین، پایگاه اینترنتی «آکسیوس» نوشت: مشاوران ارشد «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا می‌گویند توافق پیشنهادی که هم اکنون روی میز مذاکرات حماس با اسرائیل است به عنوان تنها مسیر ممکن برای رقم زدن آتش‌بس در نوار غزه و تحقق احتمالی پایان به جنگی که بایدن را آماج انتقادات تند حتی از جانب حامیان برجسته‌اش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ قرار داده، محسوب می‌شود.

«جان کربی»، سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه گفت، جو بایدن همه تمرکزش را بر رقم زدن یک توافق آزادی اسرا قرار داده است. یک خبرنگار از کربی درباره اینکه آیا کاخ سفید طرح جایگیزینی برای پیگیری در صورت شکست مذاکرات آتش‌بس غزه دارد سوال کرد و او پاسخ داد: «فقط باید یک توافق (برای آتش‌بس) وجود داشته باشد.»

او ادعا کرد: «اگر بتوانیم آتش‌بس را حاصل کنیم خواهیم توانست به چیزی پایدارتر برسیم و سپس شاید به جنگ پایان دهیم و سپس شاید روند عادی‌سازی روابط (میان اسرائیل و عربستان سعودی)‌ را به پیش ببریم، اما شروع این روند باید با یک توافق و برگرداندن این افراد (اسرای صهیونیست) به خانواده‌هایشان باشد.»

به نوشته آکسیوس ۱۳۳ نفر از کسانی که در جریان عملیات هفتم اکتبر «طوفان الاقصی» جنبش حماس در سرزمین‌های اشغالی به اسارت گرفته شدند شامل ۶ شهروند آمریکایی هنوز در نوار غزه نگهداری می‌شوند.

این پایگاه در ادامه مطلب خود نوشت، مقام‌های آمریکایی مدعی هستند بحران انسانی در نوار غزه در هفته‌های اخیر کمی بهبود یافته است اما تاکید می‌کنند که یک آتش‌بس تنها راه واقعی برای رسیدگی نظام‌مند به وضعیت موجود و دفع خطر قحطی در این باریکه به حساب می‌آید.

وزارت بهداشت دولت تحت رهبری حماس در غزه اعلام کرده بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تا کنون به شهادت رسیده‌اند.

در این میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه گفت دستور به حمله ارتش این رژیم به شهر رفح در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه «چه با توافق و چه بدون آن» را خواهد داد.

مقام‌های آمریکایی مدعی هستند از آنجا که بایدن قصد دارد هر کار ممکن به منظور جلوگیری از حمله اسرائیل به رفح انجام دهد پس دستیابی به یک توافق ‌آتش‌بس را پیگیری می‌کند چون باور دارد حصول این توافق است که باعث به تعلیق در آمدن عملیات نظامی اسرائیل در رفح  (اگر که باعث کنار رفتن دائمی آن از میز مذاکرات نشود) می‌شود.

همچنین به گفته مقام های آمریکایی مورد استناد پایگاه آکسیوس، کاخ سفید از سوی دیگر معتقد است برقراری یک آتش‌بس در نوار غزه در چارچوب توافقی برای تبادل اسرا آتش‌ درگیری‌های دیگر در منطقه از جمله حملات توسط انصارالله یمن علیه کشتی‌ها در دریای سرخ را فروخواهد نشاند.

همچنین چند دستیار بایدن معتقدند چنین توافقی در عین حال باعث دورتر شدن رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از آستانه جنگ در محل مرز لبنان-اسرائیل خواهد شد.

آکسیوس نوشته است: یک هدف دیگری که دولت جو بایدن دنبال می‌کند این است که یک توافق آتش‌بس موقت برقرار وسپس آن را در ادامه تبدیل به یک توافق آتش‌بس دائمی کرده و بر مبنای این توافق به مذاکرات بر سر عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل که آمریکا پیش از هفتم اکتبر پیگیری می‌کرد، برگردد.

مقام‌های آمریکایی همچنین ادعا کردند کاخ سفید می‌خواهد از مساله توافق عادی‌سازی روابط عربستان-اسرائیل به عنوان اهرم استفاده کرده و با استفاده از این اهرم نتانیاهو را وادار به پذیرش مسیر تشکیل کشور فلسطین کند.

حمایت‌های مداوم بایدن از اسرائیل موجب شده که در داخل آمریکا و در ضمن کارزار مربوط به انتخابات ریاست جمهوری، او با خطر از دست دادن آرای رای دهندگان ترقی‌خواه جوان مواجه شود.

هدف دیگر بایدن از دنبال کردن انعقاد توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل این است که شعله اعتراضات طنین انداخته در دانشگاه‌های مهم آمریکا از سوی تظاهرکنندگانی که معترض به سیاست‌های او در قبال اسرائیل هستند را کم کند.

به نوشته آکسیوس در سوی دیگر، بایدن همچنین به موجب این تلاش می‌خواهد وجهه خدشه‌دار شده خود در میان رای‌دهندگان عرب در ایالت تاثیرگذار میشیگان را بازسازی کند.

بایدن روز یکشنبه یک گفتگوی تلفنی با نتانیاهو داشت و در آن درباره جدیدترین پیشنهاد اسرائیل شامل تمایل برای مذاکره کردن بر سر «بازیابی آرامش پایدار» در غزه بعد از آزادی نخست اسرا بر مبنای دلایل بشردوستانه صحبت کرد.

روز دوشنبه نیز رئیس جمهور آمریکا با رهبران مصر و قطر، دو میانجی‌گر بین حماس و اسرائیل گفتگو داشت.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شیخ نعیم قاسم: دشمن قدرت حزب‌الله را دست‌کم نگیرد
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • رژیم صهیونیستی: حزب‌الله از مرزها دور نشود جنوب لبنان را اشغال می‌کنیم